OM OSS

Historien

Middelhavets Kjøkken AS er en catering- og restaurantvirksomhet som ble etablert på slutten av februar i 2011. Etter en stor oppussing på lokalet til restauranten som ligger ved inngangen til Jeløya i Moss, ble restauranten først åpnet den 25. aprill 2011. Siden den dagen har restauranten servert deilig middelhavsmat til sine kunder. Kundene har vært svært fornøyde og mange av dem har blitt stamkunder. Middelhavetskjøkkenet ble fort akseptert av befolkningen i Moss og virksomheten har fått svært god tilbakemelding fra publikum.

 

Visjon og misjon

Middelhavet er et spennede området som er svært preget av mangfold. Mangfold av kulturer, smak og farger. Fra dette området og alle de kulturene det innebærer har det stammet spennende matretter. Disse matrettene ønsker vi å produsere i Norge, og betjene den norske befolkningen med deilig middelhavsmat. Spesialiseringsområdet vårt er tapas, men vi tilbyr mat fra alle forskjellige kulturer. Alt fra spansk og italiensk mat til gresk og tyrkisk.

Videre ønsker vi å bli en dominerende aktør innenfor cateringtjenester i Østfold. Vi ønsker å servere smakfulle og varierende menyer til kundene våre. Vi mener at ethvert minneverdi øyeblikk fortjener god mat. Med denne motivasjonen og energien er vi glade av å servere deilig mat til kundene våre.

Satningsområder

Hjemmelaget mat
På Middelhavetskjøkkenet får kundene servert hjemmelaget mat. De fleste av våres produkter, sauser, dressing, kaker og desserter er hjemmelaget delikatester. Grunnen til at vi satser så mye på hjemmelaget mat er at det gir en mye høyere og tryggere kvalitet en ferdiglaget mat.

“Ekte”-konseptet
Vi betjener kundene våre med tradisjonsrike matretter. For at disse matrettene skal bli sånn som orginalen fra det landet matretten stammer fra, må den lages av erfæringsrike fagfolk. Dette satser vi veldig mye på. Alle våres kokker har lang erfæring og leverer maten på orginalform.